Žena už dávno nemusí čekat na muže – Jak si sbalit chlapa, co se vám zamlouvá? Hlavně se nestyďte!

Líbí se vám nějaký muž a chcete ho už dlouho oslovit? Možná máte pocit, že i vy se jemu líbíte, ale stále k ničemu nedošlo. Jděte raději do akce! 

Žena už dávno nemusí čekat na muže – Jak si sbalit chlapa, co se vám zamlouvá? Hlavně se nestyďte! 

Dříve společnost žila dobře zajetým a jasně daným scénářem. Žena čekala, až ji muž osloví, poznali se a byla svatba, děti a společný život. Dneska už ale dávno moc dobře víme, že to úplně přesně tahle být nemusí. A hlavně, už jsou dávno pryč doby, kdy musela žena čekat na to, až si jí muž všimne a osloví ji. Pokud je někdo, kdo se vám dámy líbí, nečekejte a zkuste ho oslovit samy. Stačí využít svých zbraní a chovat se pokud možno přirozeně. 

žena se skleničkou

Když to nezkusíte, nic se nedozvíte a čekat nemá smysl 

Doba jde dopředu a to ve všech možných ohledech, takže i žena dneska může úplně v pohodě sama zkusit oslovit muže a může ho díky svým zbraním i sbalit. Líbí se vám muž, kolem kterého zatím jen kroužíte? Je třeba vědět, co mají muži rádi, pokud totiž máte pocit, že ani vy mu nejste lhostejná, máte co dočinění nejspíš s nesmělým mužem, kterého nesmíte vylekat. Obecně se mužům líbí přirozenost ale také kuráž. Pokud má žena odvahu, muži to ocení, navíc získají jistotu, že mají také šanci, což v nich jistě něco probudí. 

A jak na to, aby byl úspěch? Snažte se být svá a vezměte v potaz, že největší ženskou zbraní a předností je úsměv. Určitě se usmívejte a koukejte mu do očí, hodně se ptejte na to, co má on rád a snažte se mu občas i něco pochválit nebo zalichotit. Klidně ho i někam pozvěte, ale příliš moc nemluvte. Muži mají ženy za upovídaná stvoření a právě tahle vlastnost je může trošku odradit. 

romantická schůzka

A co pak? 

Oční kontakt, úsměvy, letmé doteky a možná i první rande. Jenže, co potom? Pokud se vám muže podaří sbalit, další kroky by už měly být zase na něm. Důležité je nepřepálit začátek a nechat muži trošku prostoru. I oni se chtějí někdy snažit, potřebují čas a hlavně, zatímco ženy chtějí obvykle mít všechno hned, muži na všechno potřebují o poznání více času. Když ho nemají, obvykle se necítí dobře a to samozřejmě není to, co chcete. 

A co je úplně nejdůležitější? Navázat konverzaci! Jakmile spolu mluvíte, z řeči těla ale i z jeho pohledu se můžete dozvědět, zda máte šanci na úspěch!